DeurrenovatieAmbachtelijke deurrenovatie in plaats van compleet vervangen of schilderen.

Deurrenovatie is het ideale alternatief voor het kopen van nieuwe deuren. PORTAS verandert het uiterlijk van uw deuren binnen slechts 1 dag. Wij moderniseren uw deuren exact conform uw specifieke wensen. Doordat de deurkozijnen niet hoeven worden uitgebroken, kunnen wij de deur- en kozijnrenovatie voor u verzorgen zonder enige overlast zoals herrie, stof en vuil. Het noodzakelijk schilderen van de deuren en kozijnen behoort tot de verleden tijd. Ook de gewoonlijke snelle beschadigingen van het lakwerk vinden niet meer plaats. Het met een doek afnemen van de hoogwaardige deur afwerking is het enigste onderhoud. 

Dus wilt u uw oude kamerdeuren verfraaien, maar ziet u op tegen het omslachtige schilderwerk? En wilt u de deuren ook niet geheel vervangen in verband met de hoge kosten? Wij bieden u de oplossing!

Uw deuren en kozijnen worden door ons vakkundig gerenoveerd en uiteraard stemmen we het uiterlijk af op uw specifieke wensen, passend bij uw interieurstijl. Dus of u nu houdt van een klassieke uitstraling, een moderne look of van een landelijke stijl, wij zorgen er voor dat het volledig aansluit op uw wensen.

Onze op maat gesneden renovatiesystemen combineren de voordelen van de modernste productietechnieken met betrouwbaar ambachtelijk vakmanschap.

Werkgebied Portas Deuren Renovatie

PORTAS Moergestel is binnen PORTAS verantwoordelijk voor een specifiek werkgebied binnen Nederland. Dit gebied valt voornamelijk in de regio:

Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Breda, Dordrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal en Helmond, en uiteraard alle omliggende plaatsen.

Wij staan graag voor u klaar!