TraprenovatieVersleten treden en losse trapneuzen kunnen zorgen voor een groot veiligheidsrisico met alle nare gevolgen van dien. Bovendien doet een versleten trap geen recht aan uw interieur. Een trap bekleed met vloerbedekking trekt vuil aan en wordt vies. Hygiënisch is vloerbedekking allerminst.

Een traprenovatie door PORTAS biedt de ideale oplossing voor uw versleten of vervuilde trap. De trap moet de eyecatcher van de ruimte worden en daar kunnen wij u bij van dienst zijn.

Wij veranderen uw bestaande trap in de meeste gevallen binnen 1 dag in een mooie nieuwe gemoderniseerde trap naar wens. Hiervoor maken wij gebruik van ons trede-op-trede systeem dat zich al bij vele tevreden klanten heeft bewezen en steeds verder door ons is geperfectioneerd.

De oude traptreden worden door ons bekleed met nieuwe treden die door ons volledig op maat worden gemaakt. De stabilisatieprofielen van aluminium garanderen een maximale veiligheid en stabiliteit. Het geheel geïntegreerde antislip neusprofiel geeft een blijvende naadloze uitglijdbeveiliging. De gehele renovatie zal uw trap beloopbaar blijven en de vloeren, wanden en het behang blijven helemaal intact.

Wij kunnen met onze traprenovatie aan vrijwel elke wens voldoen dankzij het enorme aantal decors en modellen die wij tot onze beschikking hebben. Voor elke gewenste stijl bieden wij de juiste oplossing. Onze traptreden zijn van de beste kwaliteit materialen en bieden vele jaren een veilige en mooi blijvende trap. 

Als u door PORTAS uw trap laat renoveren is dat dus tijd en geld besparend en dat alles op een milieuvriendelijke duurzame manier.

 

Werkgebied Portas Trap Renovatie

PORTAS Moergestel is binnen PORTAS verantwoordelijk voor een specifiek werkgebied binnen Nederland. Dit gebied valt voornamelijk in de regio:

Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Breda, Dordrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal en Helmond, en uiteraard alle omliggende plaatsen.

Wij staan graag voor u klaar om uw wensen in vervulling te laten gaan!